روش صحیح حمل ماشین لباسشویی+ نکات مهم
ماشین های لباسشویی جز آن دسته از لوازم خانگی هستند که حمل آن ها مانند حمل یخچال نیاز به رعایت نکات ایمنی دارد. اجرای دقیق این نکات تضمین کننده سلامت دستگاه شما در حین باربری خواهد و پیروی از قواعد حمل کمک می کند تا پروسه با کمترین آسیب به موتور، بدنه و سایر قطعات ماشین لباسشویی انجام گیرد. با ما همراه باشید تا شما را با روش صحیح حمل ماشین لباسشویی آشنا کنیم.
حمل ماشین لباسشویی
حمل این کالا نیز مانند دیگر اثاثیه منزل نیاز به مراقبت و رعایت نکاتی دارد تا در طی حمل بار آسیبی به آن وارد نشود و به درستی حمل شود. به همین جهت قصد داریم در ادامه راه های اصولی را برای حمل این کالا برایتان بیان کنیم تا بدین صورت حمل بار خوبی را تجربه کنید.
1. مطالعه دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی
اولین کاری که باید برای حمل ماشین لباسشویی انجام دهید این است که قبل از هرگونه اقدامی ابتدا دفترچه راهنمای آن را مطالعه کنید. تمامی برندهای ماشین های لباسشویی دارای یک دفترچه هستند که نکات ایمنی و توضیحاتی درباره نحوه حمل و جابهجایی دستگاه در ان قید شده است.
تمام ماشین لباسشویی هایی که به صورت نو خریداری می شوند، دارای دفترچه راهنما هستند اما اگر شما ماشین لباسشویی دست دوم خریداری و یا دفترچه آن را گم کرده باشید، می توانید در گوگل در مورد حمل ماشین لباسشویی برند مورد نظر سرچ کنید تا اطلاعات لازم را به دست آورید.
2. پاکسازی کامل ماشین لباسشویی
طبیعتا ماشین لباسشویی را با محفظه ای که پر از لباس و ملحفه است، جابهجا نمی کنند. بنابراین در مرحله اول باید ماشین لباسشویی را کاملا پاکسازی کرده و آب داخل ماشین لباسشویی را با دقت تخلیه کنید. اگر ساعاتی قبل از جابهجایی ماشین لباسشویی از آن استفاده کردید، حتما یک دور به آن اجازه دهید تا 30 ثانیه یا بیشتر با آب گرم کار کند تا باقی مانده مواد شوینده و آب وارد دیگ شود. سپس تمام آب ناشی از شستشو را از طریق شیلنگ تخلیه کنید.
در پایان ماشین را از پریز برق بکشید و درب آن را به مدت 12 الی 24 ساعت باز بگذارید تا رطوبت داخل دیگ خشک شود. اگر زمان کافی برای این کار را ندارید می توانید با یک دستمال پارچه داخل مخزن را خشک کنید.
3. قطع کردن شیلنگ منبع آب و تخلیه
تمام ماشین های لباسشویی شیلنگ آب، کابل برق و شلنگ تخلیه دارند. در بعضی از ماشین های لباسشویی یک شلنگ مخصوص ورود آب گرم هم وجود دارد و در بعضی دیگر علاوه بر شلنگ آب گرم، دارای شلنگ آب سرد هم هست که شما باید بنا به مدل ماشین لباسشویی و نوع اتصال شیلنگ ها آن را جدا کنید.
اگر آبی داخل شیلنگ باقی مانده، باقی مانده را تخلیه کنید. در پایان پس از این که شلنگ را جدا کردید، آن ها را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید و آن را داخل دیگ ماشین قرار دهید. قرار دادن کیسه در داخل ماشین باعث می شود هنگامی که قصد دارید مجددا لباسشویی را نصب کنید، به دنبال قطعات آن نباشید. پس از قطع کردن منبع آب، کابل برق و شیلنگ تخلیه را در پشت ماشین و در محل مخصوص جای دهید تا از احتمال وقوع حادثه جلوگیری شود.
4. بستن پیچ ترانسفر ماشین لباسشویی
معمولا در بسته بندی ماشین های لباسشویی بیشتر برندها پیچی به نام ترانسفر هم وجود دارد. این پیچ که به آن پیچ ترنسفر یا پیچ حمل و نقل هم گفته می شود، باعث می شود تا شما با اطمینان خاطر بیشتری به حمل ماشین لباسشویی بپردازید. محل قرار گیری این پیچ معمولا در قسمت پشتی دستگاه است.
تعداد پیچ ها ممکن است در هر برند متفاوت باشد اما به طور معمول در بیشتر مدل ها 3 الی 6 عدد پیج ترنسلیت وجود دارد که شما می توانید به راحتی با استفاده از آچارهای مخصوص آن را باز و بسته کنید. دقت کنید که هنگام جابجایی این پیچ ها را محکم کرده و بعد از جابجایی هم آن ها را جدا کنید. این پیچ ها دیگ ماشین لباسشویی را در جای خود ثابت نگه می دارند و از ضربه خوردن ان جلوگیری می کنند.
نکات حمل صحیح ماشین لباسشویی
در این قسمت نکات و ترفند های مهمی را در مورد حمل ماشین لباسشویی برای شما عنوان می کنیم تا بدین صورت بتوانید به صورت ایمن دستگاه خود را حمل کنید و به منزل جدیدتان ببرید. برخی از این نکات شامل:
1. بسته بندی ماشین لباسشویی
توصیه می کنیم حتما ماشین لباسشویی را در داخل کارتن خودش بسته بندی کنید. اندازه بودن کارتن باعث می شود تا لباسشویی در داخل آن سر جای خود به صورت ایستاده و ثبات قرار گیرد و با تکان های متعدد، نیافتد. حتما هنگام بسته بندی دستگاه را با استفاده از پلاستیک های حباب دار، فوم و یونولیت به خوبی بپیچانید. این نوع بسته بندی کمک می کند تا از وارد شدن ضربه به دستگاه جلوگیری شود. اگر پلاستیک حباب دار یا فوم در دسترس ندارید، می توانید ماشین لباسشویی را با یک پارچه بپیچید تا از آسیب رسیدن به بدنه و ایجاد خط و خش روی آن جلوگیری شود.
2. جابهجایی ماشین لباسشویی
هنگام جابجایی لباسشویی از قطعات پنل روبرویی دستگاه برای برداشتن دستگاه استفاده نکنید. اگر از کارگر نابلد برای حمل ماشین لباسشویی کمک می گیرید حتما به او این نکته مهم را گوشزد کنید. سعی کنید برای حمل این دستگاه حتما از دو نفر کمک بگیرید و نه بیشتر و نه کمتر.
بهترین حالت تعادل دستگاه زمانی است که دو نفر با هم اقدام به برداشتن لباسشویی کنند. از طرفی به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از آسیب رسیدن به دیگ ماشین لباسشویی حتما آن را در ماشین حمل بار به صورت ایستاده قرار دهید و هنگام جابجایی نیز آن را به صورت ایستاده جابجا کنید.
3. تجهیزات مورد نیاز برای حمل لباسشویی
داشتن تجهیزات حمل اثاثیه منزل مانند چرخ حمل بار یا پایه های زیر یخچالی، می تواند به شما در حمل دستگاه های مختلف به خصوص ماشین لباسشویی کمک زیادی کند. چرخ هایی که می توان در زیر لباسشویی، یخچال، گاز و غیره قرار می گیرد به شما این امکان را می دهد تا به راحتی آن ها را حرکت دهید.
به طور کلی حمل و نقل دستگاه هایی مانند یخچال فریزر، اجاق گاز، لباسشویی و ظرفشویی از کارهای بسیار سخت در تغییر دکوراسیون منزل یا اسباب کشی است. معمولا در این جابهجایی ها فشار زیادی به کمر وارد می شود و هم در صورت سهل انگاری و عدم استفاده از ابزار و تجهیزات مناسب امکان آسیب رسیدن به خود لوازم و اثاث منزل، افزایش می یابد. اما با کمک گرفتن از تجهیزات مناسب، می توانید هم از صدمه دیدن به خود و هم لوازم خانه جلوگیری کنید.
باز کردن بسته بندی و تست ماشین لباسشویی
بعد از آن که حمل ماشین لباسشویی به اتمام رسید و آن را به مقصد مورد نظر رساندید، وقت آن می رسد که بسته بندی را باز کرده و دستگاه را در مکان جدید نصب کنید. ابتدا جای مناسب قرارگیری ماشین لباسشویی را انتخاب کنید و سپس فوم یا پلاستیک دور دستگاه را به آرامی جدا کنید. در مرحله بعد هم پیچ پایه های ترنسفر دستگاه را باز کرده و بعد پایه های ماشین را تراز کنید.
حالا وقت آن رسیده که کارهای مربوط به اتصال شیر آب ماشین لباسشویی را انجام دهید. همان طور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم ماشین های لباسشویی ممکن است دارای یک یا دو شلنگ آب گرم و سرد باشند. باید با دقت و وسواس کامل شیلنگ ها را نصب کرده و محل اتصال را محکم کنید. اگر فکر می کنید از پس این کار بر نمی آیید، می توانید از یک نصاب ماشین لباسشویی کمک بگیرید.
برای نصب شیلنگ تخلیه آب لباسشویی هم باید با همین دقت عمل کنید تا در حین کار، با آب ریزی دستگاه مواجه نشوید. پس از انجام این مراحل می توانید لباسشویی را به برق متصل کنید. برای این که هیچ گونه آسیب احتمالی ناشی از نوسان برق به لباسشویی وارد نشود، حتما از یک محافظ برق استفاده کنید.